Ingredienser af Wrinkle Cream



Der er mange typer og mærker af ikke-receptpligtige rynke creme , som alle dem kapret at blive den bedste, den mest avancerede, eller det ultimative våben i kampen mod rynker. Nogle af dem indeholder ingredienser, der kan reducere forekomsten af rynker. Disse ingredienser omfatter tretinoin, alpha hydroxy syrer (AHA), beta hydroxy syrer (BHA), glykolsyre, salicylsyre, mælkesyre, trichloreddikesyre, phenol, og Q10, blandt andre. Lad os undersøge, hvordan nogle af disse ingredienser kan muligvis hjælpe med at forhindre rynker.

Alpha hydroxy syrer er en samlebetegnelse for syrer stammer fra fødevarer. Disse syrer omfatter glykolsyre, mælkesyre, æblesyre, citronsyre, og vinsyre. Ved at reducere celle adhæsion i det øverste lag af huden, fremme alpha hydroxy syrer fornyelsen af hudens ydre overflade gennem exfoliation. Glykolsyre, der har den mindste molekylære størrelse og dermed bedre i stand til at trænge ind i huden for maksimal effektivitet, er den AHA mest populær anvendte i rynke creme.

Beta hydroxy syrer har en lignende funktion som alpha hydroxy syre. Disse fremme nedlæggelsen af det yderste lag af huden til at fremme udviklingen af en nyere, yngre udseende hud overflade. Den væsentligste forskel mellem de to er, at førstnævnte er lipid-opløselige mens sidstnævnte er vandopløselige. Fordi det er lipid-opløseligt, BHAs trænger fedtet hud bedre end AHAs kan. Salicylsyre, som er produceret af biosyntesen af protein phenylalanin er BHA der oftest anvendes i rynke creme og andre kosmetiske anti aging præparater.

Tretinoin er vitamin A i sin syre. Det er hovedsageligt anvendes til behandling af acne vulgaris og keratose pilaris, en tilstand også kaldet kylling huden og som er karakteriseret ved fremkomsten af uslebne bump på huden. Det fremmer fornyelse af hudceller og øger produktionen af collagen, et bindevæv protein, som er hovedbestanddelen af huden. Denne indsats bidrager rynke creme brugere har yngre udseende hud.

Trichloreddikesyre, en analog af eddikesyre, er et andet rynke creme ingrediens. Også kendt som trichloroethanoic syre, det er en almindelig bestanddel af kosmetiske præparater, der anvendes til kemisk peeling, tatovering fjernelse, og vorte behandling. Det dræber hudceller, og dermed fremme generation af nye celler. Den regenererede hudoverflade vil derefter blive glattere og har færre rynker end den gamle overflade.

Phenol, også kendt som Karbolsyre, blev brugt som en antiseptisk i 1800-tallet. Det forhindrer ultraviolette ray skader på huden og er en exfoliant. Fordi det beskytter huden mod de skadelige stråler fra solen og opfordrer udgydelse af døde hudceller, det er en fælles ingrediens i solcreme løsninger og mange mærker af rynke creme, samt af hårfarve og hud lettelse præparater.

Q10, bedre kendt i videnskabelige kredse coenzym Q10, er en vitamin-lignende stof, som er af afgørende betydning for den normale funktion af celler. Til stede i hver celle i kroppen, det er en potent antioxidant og spiller en afgørende rolle i produktionen af energi. Det er en kraftig del af rynke creme , fordi det modvirker skader forårsaget af frie radikaler og beskytter huden mod ultraviolette stråler, og derved reducere forekomsten af rynker og ansigtet linjer.

Der er mange forskellige anti aging cremer på markedet. Før du bruger en bestemt rynke creme, er det bedst at finde ud af om de gavnlige såvel som de negative, virkninger af dens komponenter.

Speak Your Mind