Iš raukšlių Kremas Ingredientai



Yra daug rūšių ir markių nereceptinių raukšlių kremas , visi jie touted būti geriausiais, labiausiai pažengę, arba galutinė ginklas raukšles kova. Kai kurie iš jų yra ingredientų, kurie galėtų sumažinti raukšlių atsiradimą. Šie ingredientai apima Tretinoinas, alfa hidroksi rūgštys (AHA), beta hidroksi rūgštys (BHA), glikolio rūgštis, salicilo rūgštis, pieno rūgštis, trichloracto rūgšties, fenolio ir Q10, among others. Let's išnagrinėti, kaip kai kurie iš šių ingredientų galėtų padėti užkirsti kelią raukšlių.

Alfa hidroksi rūgštys yra kolektyvinis terminas, rūgščių, gautų iš maisto produktų. Šios rūgštys yra glikolio rūgštis, pieno rūgštis, obuolių rūgštis, citrinos rūgštis, ir vyno rūgšties. Sumažinant ląstelių sukibimą viršutiniame odos sluoksnyje, alfa hidroksi rūgštys skatina odos išorinis paviršius per peeling atnaujinimo. Glikolio rūgštis, jos yra mažiausios molekulinės dydį ir tokiu būdu gali geriau įsiskverbti į odą siekiant maksimalaus veiksmingumo, yra AHA labiausiai populiariai naudojami raukšlių kremas.

Beta hidroksi rūgštys turi panašią funkciją kaip alfa hidroksi rūgšties. Šie skatinti praliejimo išorinis odos sluoksnis skatinti naujesnių, jaunesnė ieško odos paviršiaus susiformavimą. Pagrindinis skirtumas tarp šių dviejų yra tai, kad buvęs yra lipidų tirpaus o pastaroji yra tirpios vandenyje. Kadangi tai yra lipidų tirpaus BHAs prasiskverbti riebiai odai geriau nei AHAs gali. Salicilo rūgštis, kuris yra gaminamas iš baltymų fenilalanino biosintezė, yra BHA dažniausiai naudojamas raukšlių kremas ir kitų kosmetikos anti senėjimo preparatai.

Tretinoinas yra vitamino A jo rūgšties forma. Jis daugiausia naudojamas spuogų vulgaris ir keratozė pilaris gydymo sąlyga taip pat vadinamas vištienos odos ir būdingas grubus ausele ant odos išvaizdą. Jis skatina odos ląstelių ir padidina kolageno, jungiamojo audinio baltymų, kuri yra pagrindinis komponentas odos gamybos atnaujinimo. Ši veikla įgalina raukšlių kremas vartotojai jaunesni ieško odos.

Trichloracto rūgšties, acto rūgšties analogas, yra kitoje raukšlių kremas ingredientas. Taip pat žinomas kaip trichloroethanoic rūgštis, ji yra bendra sudedamoji kosmetikos preparatai, naudojami cheminės pilingas, tatuiruotės pašalinimas, ir karpų gydymui. Jis žudo odos ląsteles, skatina naujų ląstelių gamybą. Regeneruotos odos paviršiaus bus sklandesnis ir turi mažiau raukšlių, nei senas paviršiaus.

Fenolis, taip pat žinomas kaip karbolio rūgštis, buvo naudojamas kaip 1800-aisiais antiseptikas. Jis apsaugo nuo ultravioletinių spindulių poveikio odai ir yra exfoliant. Nes jis apsaugo nuo žalingo saulės spindulių odą ir skatina praliejimo negyvas odos ląsteles, tai yra bendrasis ingrediento, apsaugančius nuo saulės sprendimai ir daugelio markių raukšlių kremas, taip pat plaukų dažų ir odos šviesinimui preparatai.

Q10, geriau žinomas mokslo sluoksniuose Kofermentas Q10 yra į vitaminus panaši medžiaga, kuri yra gyvybiškai svarbi funkcija normali ląstelių. Yra kiekviename kūno ląstelė, yra stiprus antioksidantas ir vaidina labai svarbų vaidmenį energijos gamybai. Jis yra galingas komponentas raukšlių kremas , nes jis neutralizuoja padarytą žalą laisvuosius radikalus ir apsaugo spinduliai odą nuo ultravioletinių spindulių, taip sumažinant linijų atsiradimo raukšles ir veido.

Yra daug įvairių kovos senėjimo kremai prieinama rinkoje. Prieš vartojant bet ypač raukšlių kremas, tai geriausia sužinoti apie naudos, taip pat neigiamą, poveikį jo elementai.

Pasakyk savo protą